Polfinalni turnir šolskega državnega prvenstva

V sredo 22.03.2023 so v športni dvorani v Sežani rokometaši naše šole dosegli lep uspeh. V konkurenci še dveh šolskih ekip iz Škofje Loke in Sežane, so na polfinalnem turnirju šolskega državnega prvenstva osvojili drugo mesto. S tem so  se uvrstili na četrto do deveto mesto med vsemi šolskimi ekipami v Sloveniji. Fantje so prikazali zelo všečno in borben igro na obeh tekmah. V prvi so premagali domačine iz Sežane, v drugi pa jim, kljub velikemu trudu, ni uspelo premagati favoriziranih vrstnikov iz Škofje Loke. Vseeno so se domov vrnili dvignjenih glav in lahko so ponosni na svoj dosežek.

Do nastopa na polfinalnem turnirju so doživeli kar nekaj uspehov. Začeli so z zmago na občinskem prvenstvu, zmagali na regijskem prvenstvu ter se veselili dveh zmag na četrtfinalnem turnirju, ki je potekal v športni dvorani v Zapolju v Logatcu.

Učencem čestitamo in se zahvaljujemo za borbene in v duhu fair playa odigrane tekme. Prav tako se zahvaljujemo dekletom, ki so pomagale pri organizaciji in pisanju zapisnika ter navijačem za športno in glasno navijanje na tribunah. Prav tako se zahvaljujemo gospodu Ribiču za pomoč in nasvete.

(Visited 164 times, 1 visits today)