Home » Obvestila » Zbiralna akcija odpadnega papirja na OŠ Tabor Logatec

Zbiralna akcija odpadnega papirja na OŠ Tabor Logatec

Aprila že tradicionalno poteka zbiralna akcija odpadnega papirja. Tokrat bodo zbiralniki postavljeni na košarkarskem  igrišču ob OŠ Tabor v sredo, 17. 4. med 1200 in 1800 ter v četrtek, 18. 4. dopoldne med 700 in 815 in popoldne med 1215 in 1800.

Prosimo, da papir zvežete v manjše snopiče ali date v primerno velike kartonske škatle, ki jih lahko premikajo tudi učenci, ki bodo pomagali pri zbiralni akciji. Polovico zbranih sredstev od prodaje odpadnega papirja bo namenjeno v dobrodelne namene, polovica pa bo namenjena oddelčnim skupnostim.

Vabimo vse, da se pridružijo zbiralni akciji. Vsak zbrani kilogram šteje!

POLOVICO SREDSTEV ZBRANIH OD PAPIRJA BOMO NAMENILI UČENCEM, POLOVICO PA V DOBRODELNE NAMENE ZA 26- LETNEGA TIMA BUČARJA.

V Sloveniji živi le devet oseb, ki imajo redko genetsko bolezen, Apertov sindrom. Med njimi je tudi 26-letni Tim Bučar, ki se nikoli ni vdal v usodo. Ustanovil je Zavod za razvoj socialne vključenosti Odprte karte in začel služiti denar zase in za druge. Peče palačinke, dela smutije in zbira papir, ki ga prodaja za to, da dobi denar za terapije, ki mu omogočajo hojo in vožnjo s kolesom.

Tim se nam bo pridružil pri zbiralni akciji papirja v četrtek od 14.00 – 18.00 ure.

Organizator pomladne zbiralne akcije odpadnega papirja: Marta Lužnik