Hvala za razumevanje.

zaradi izvajanja ukrepov za preprečevanje širjenja nalezljive bolezni COVID19, bo v vzgojno-izobraževalnih zavodih na podlagi sklepa Vlade RS 18100-7/2020/2 in odredbe ministra za zdravje začasno prepovedano zbiranje ljudi v šolah. To pomeni, da se vzgojno izobraževalna dejavnost ne bo fizično izvajala v vrtcih in šolah oziroma, da se v določenih primerih začasno ne bo izvajala.

  • Obveščamo vas, da bo šola v tednu od 16. 3. 2020 do 22. 3. 2020 delovala v skladu s 50. členom KPVIZ in bodo vse dejavnosti v zvezi z vzgojno – izobraževalnim delom prekinjena.
  • V tednu od 23. 3. 2020 dalje pa bodo učitelji učencem pošiljali gradiva in navodila za samostojno delo od doma (elektronska pošta staršev, učencev, spletne učilnice) in na ta način omogočili omejeno izvajanje pouka na daljavo.
  • Gesla za spletne učilnice, kamor bodo nekateri učitelji nalagali gradiva, bodo učenci prejeli z navodili preko elektronske pošte(eAsistent) svojih staršev/skrbnikov, praviloma v prihodnjem tednu (16. 3. 2020 – 22. 3. 2020).
  • Nedorečene in nepredvidene ovire bomo reševali sproti in vas o tem obveščali preko spletne strani ali elektronskih naslovov.

Prosimo vas, da redno spremljate spletno stran šole in vašo elektronsko pošto.

Hvala za razumevanje.

                                                                                                                                                             Vodstvo šole

(Visited 15 times, 1 visits today)