Spoštovani starši/skrbniki,

čas hitro teče in že smo dober mesec in pol pred zaključkom prvega redovalnega obdobja, ki bo konec januarja. Zaenkrat ni predvidenih nikakršnih prilagoditev ocenjevanja znanj ali možnosti samo enega ocenjevalnega obdobja.

Letošnje šolsko leto teče nepredvidljivo in za marsikateri oddelek nestrnjeno. Učenci, učitelji in tudi vi starši, se vsakodnevno prilagajate razmeram in po najboljših močeh skrbite za čim bolj normalen potek dnevov. Ocene se že nabirajo, pojavlja se že kakšna stiska in tudi uspeh.

Nepredvidljive razmere se odražajo na različnih področjih življenja in dela naših učencev, zato vas vljudno vabimo, da se pogovorite z učečimi učitelji vašega otroka oz. z razrednikom na govorilnih urah, ki bodo v četrtek, 9.12.2021 od 16. ure dalje (podružnični šoli v sredo 8.12.2021). Govorilne ure bodo praviloma potekale na daljavo.

Če se želite naročiti na govorilne ure vas prosim da pošljete sporočilo učitelju. https://www.os-tabor.si/podatki-o-soli/zaposleni

Skupaj bomo iskali poti iz stisk in neuspehov in hkrati pohvalili večje in manjše napredke ter uspehe vašega otroka na različnih področjih.

V želji po sodelovanju in hitrem ukrepanju ob zaznanih težavah, vam iskreno priporočam udeležitev na govorilni uri.

Lepo pozdrav, vodstvo šole

(Visited 59 times, 1 visits today)