Drage učenke, dragi učenci.


Šola je obveza, je vaša dolžnost, a na drugi strani izjemna priložnost, da razvijate svoje potenciale, spoznavate nove prijatelje, se imate lepo in da v njej preživite nekaj najlepših trenutkov svojega življenja. Predvsem pa želim, da v njej pridobite ogromno znanja in sprejmete šolo po njenih merilih. Učitelji in učiteljice ter ostali strokovni delavci so izkušeni, izobraženi in vedo, kako vam na najbolj primeren in najlažji način približati šolo in premagati težave, ki se bodo pojavljale.
Vsaka nova stvar v življenju predstavlja na začetku neko skrb, strah, a je hkrati tudi priložnost za nov začetek.

Spoštovani starši in sodelavke ter sodelavci.
Vsi si želimo, da bi vsak otrok nekoč uspešno odložil šolsko torbo z zadovoljstvom, veseljem in ponosom ter se obogaten s potrebnim znanjem in izkušnjami samostojno podal v realen svet odraščanja. Zavedamo se, da bi morali biti v času zorenja in oblikovanja mlade osebnosti previdni in občutljivi, a obenem dovolj zahtevni in vztrajni, če ne želimo osiromašiti otrok, kar je po svoje prava mojstrovina. Bojim se, da ne bomo vedno uspešni. A v skupnem iskanju strokovnih rešitev, s pravo mero medsebojnega razumevanja in potrpežljivosti bomo uspešnejši v korist otrok. Radi jih imamo, vemo, da nas potrebujejo, da so iskalci in uporniki, da so nežni in trmasti, da hrepenijo, a ne najdejo načina, da so včasih zgubljeni, a nočejo priznati.

Publikacija »NAŠ IN VAŠ KAŽIPOT« vsebuje osnovne informacije o šoli. V njej boste našli tudi opomnike in povzetke internih pravilnikov ter spoznali, kaj vse se dogaja na šoli. Na sredini je objavljen tudi šolski koledar z nekaterimi pomembnimi datumi. Naj vam bo v pomoč pri načrtovanju šolskega leta.
Naj bo novo šolsko leto uspešno!

Spoštovani starši, učenci, učitelji,
prosimo vas za razumevanje, če nekateri podatki zaradi gradbenih del in posledično nepredvidljivih razmer do izida Kažipota ne bodo povsem usklajeni.

(Visited 3.647 times, 3 visits today)