V juniju smo  vse učence naše šole, ki so uspešno opravili bralno značko nagradili najprej z ogledom filma, ki smo ga zanje organizirali kar v šoli, učenci 7.,8. in 9.razreda pa so se za nagrado udeležili tudi občinske prireditve v Narodnem domu.  

8. junija sta za vse prejemnike bralne značke zadnjega triletja iz vseh treh logaških osnovnih šol nastopila prof. dr. Igor Saksida in raper Rok Terkaj, bolj znan kot Trkaj. V zanimivem prepletu Trkajeve raperske poezije in sodobnih priredb slovenske klasične poezije smo zelo uživali. Oba nastopajoča sta znala nevsiljivo pritegniti gledalce in jih vključiti v samo dogajanje na odru. Uživali smo vse od začetka do konca programa in ga zaključili s skupinskim fotografiranjem. 

Mentorice bralne značke na naši šoli smo vesele, da lahko učencem, ki vsako leto z opravljeno bralno značko sporočajo, da imajo radi knjige in branje, poleg priznanj ponudimo za nagrado še nekaj več. Prepričane smo, da z dodatnimi prireditvami vsako leto prepričamo še kakšnega bralca knjig več in upamo, da bo tako tudi naslednje leto. 

Bojana Levinger 

Tamara Puc (fotografije) 

(Visited 158 times, 1 visits today)